19 Eylül 2007 Çarşamba

Gençlik Çalışmaları Birimi İş İlanı


Gençlik Çalısmaları Birimi (http://gençlik.bilgi.edu.tr), İstanbul Bilgi Üniversitesi (www.bilgi.edu.tr) ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (www.tog.org.tr) ortaklığında kuruldu. GÇB, Turkiye'de katılımcı gençlik politikaları oluşturma sürecini destekleyecek faaliyetler, yayınlar ve projeler hayata geçirmektedir.


Bu çerçevede İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Eyüp’teki yeni kampüsü
santralistanbul’da (www.santralistanbul.org) model bir gençlik merkezi kurulmaktadır. Bu merkezde Eyüp’teki gençlere hizmet verilirken, bu modelin yaygınlaştırılması ile ilgili; gençlerle çalışan sivil ve kamu kurumları çalışanlarına da -önümüzdeki dönemde - çeşitli destek hizmetleri sağlanacaktır.

Gençlik Çalışmaları Birimi, ilgili Gençlik Merkezi’nde beraber çalışmak üzere iki kişi aramaktadır. Bu kişiler ağırlıklı zamanlarını kampüs dışinda, esnek çalışma saatleri içinde (haftasonu dahil) ve Eyüp’ün mahallelerinde gençler ile çalışarak geçireceklerdir. Hedef kitlesi gençler olan eğitim, proje ve bilgilendirme sistemlerinin tasarlanması ve uygulanmasından sorumlu olacaklardır.

ARANAN ÖZELLİKLER
30 yaşını doldurmamış olmak
Gönüllü veya ücretli sivil toplum çalışmaları tecrübesi bulunması
Temel ofis ve internet programlarına hakimiyet
Gençler ve gençlik grupları ile birebir ilişki kurmaya istekli; ihtiyaç duyabileceği tutum ve beceriler konusunda öngörülü olmak
Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilmek
Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az iki sene tecil etmiş olmak

Ilgilenenlerin özgeçmişlerini 28 Eylül’e kadar
gençlik@bilgi.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

'' o adam ki hareket memuru, ikamete memur edilir mi hiç?''
Can Yücel
devinim güzeldir ! mekan,zaman bunun için var olmalı.

çalışmalarınızda bol devinimler !

Azize