26 Kasım 2008 Çarşamba

GÇB, Volkan Artık Fener Kalesinde 'Durma!'sın Diye Kampanya Yapsın


Son zamanlarda o kadar çok 'genç' ve 'gençlik' kelimesi duydum ki artık ne anlama geldiği konusunda başka algılarım oluşmakta. İyi de olabilir kötü de, Birşey aynı anda hem iyi hem kötü olabilir mi? Bakınız Britney Spears'a, hem genç, hem dansçı, hem anne, hem hala ana kuzusu hatta bir ara yasal yükümlülükleri de bir süre ağabeyinde olmak zorundaydı çünkü madde bağımlısı(ydı). Sağlık problemleri var ama sağlık güvencesi olup olmadığı kimsenin umurunda değil çünkü O'nda para denizde kum... Neyse işimize dönelim.

Sosyla bütçeyi hala izlemekteyiz. Yaşayan Kütüphane'nin kitabı çıktı. Adrese Büyüteç devam hem de kadın izleme grubu da var artık. GePGeNç kitap, ben diyeyim bu hafta siz deyin gelecek hafta basılmış olur. 2009'da Kısa Dalga ağızda patlayan şeker tadında bi o yana bi bu yana pat pat.. Yeni yılda Baykuş eğitimlerinden isteyenler olabilirmiş, seve seve. Gelecek senenin anahtar kelimesi 'araştırma' şimdilerde top5'deki mutevazi yerini korumakta. Klibi çıkınca daha da popüler olacak kendisi.

Serra İsveç'ten Almanya'ya kolaylaştırıcılık eğitimlerinde kadın olmanın da ötesinde Türklüğünü keşfetmekte, Fırat Kıbrıs'a Art Camp'a gidecek Sırplarla tiyatro yapacak, Yörük kendi evinin kapısından sonra en çok İsveç kapılarından içeri girmekte. Anna'yı hala çok özlüyoruz. Alemdar çok yakında asker. Gülesin en son pasaport kontrolündeki memur beye 'size baba diyebilir miyim?' derken görülmüş. Ben de kendi çocuklarımın gençlik çalışanı olmaya karar verdim şimdilik buralardayım. Bu değirmenin suyu nerden dönüyo kardeşim bize bunun hesabını verin!
(nesli'yim ben)