14 Eylül 2007 Cuma

Taşınıyoruz!!! Yine Yeni Yeniden!!


Gençlik Çalışmaları Birimi 3. ofisinden de taşınıyor.
Hiiç problem değil, biz taşınmayı seviyoruz. Hatta 4. ofisimize giderken, 5.nin planlarını yapıyoruz (bu büyük haber, detaylar sonra :)
------------------
Gençlik Çalışmaları Birimi'nin ilk ofisini, Kuştepe'de bir apartmanın ilk katındaydı ve STK Eğitim ve Araştırma Birimi ile paylaşıyorduk. (http://stk.bilgi.edu.tr/) Mutlu ofisti. Sigara içenler ve içmeyenler olarak iki odayı paylaştığımızda, kadınlar ve erkekler olarak da ayrılmış olduğumuzu farketmek biraz sarsmıştı. Güzeldi güzeeel... Aralık 2005 - Haziran 2006 arası.
Daha sonra, Kuştepe Kampüsü'nde 335 nolu sınıfı "işgal" ettik. Ekibimiz büyüyordu, yaklaşan GePGeNç FeSTiVaL'le ofiste takılan kişi sayısı artıyordu. Biz de büyükçe bir sınıf beğenip ofis yaptık kendimize. Haziran 2006 - Eylül 2006 arası.
------------------
Derken dersler başladı, SantralIstanbul'un açılması bir yıl ertelendi, ve kendimizi yukarıda fotoğrafını gördüğünüz spor salonu binasının üst katında bulduk. Galiba başımıza gelen en iyi ve en büyük ofisti. GePGeNç burada hazırlandı, Herkes Farklı Herkes Eşit burada çoğaldı, Baykuş eğitimleri burada tasarlandı ve Birim bu 5 küçük pencerenin arkasında Birim oldu.
------------------
Derken, geçen Çarşamba günü saat 16:00'da haber geldi, yarın taşınıyorsunuz Eyüp'teki yeni kampüse diye. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nin yeni kampüsüne.. SantralIstanbul.
Kolilerimiz gelmişti zaten. Toparlanmaya başladık ofis toplantısını yarıda bırakarak. Taşıyacak olan kişiler, karışırmasın bizim kolilerimizi başkalarıyla diye, tüm kutuların üzerine "Yörük Kurtaran - Gençlik Çalışmaları Birimi" yazdık. Doldurduk doldurduk yazdık. Sonra endişelenmeye başladık. O kadar çok kutumuz oldu ve hepsi o kadar ağır oldu ki (35 koli ve rulolarca poster), taşıyanlar Yörük'e çok sövecek diye endişelendik.. Sonra endişelenmekten vazgeçtik..
------------------
17 Eylül Pazartesi, SantralIstanbul'da, yeni ofisimizde çalışmaya başlayacağız. DOlu bir yıl geçirdiğimiz spor salonu üstü ofisimize binbir teşekkür.. Kolilerimizi taşıyanlara da..

1 yorum:

Adsız dedi ki...

I looked it up on the apple store and it says to hold down and tap the picture from via email/ internet and then it will give me the option to save it. But when ever i do that it either magnifies the picture or it copies the picture. Is there a new way to do it with the iphone 3g s?
[url=http://vitos.nerusoft.com/communication/forum/index.php?PAGE_NAME=read&FID=1&TID=8&MID=18069&result=message_add]unlock iphone[/url]