20 Eylül 2010 Pazartesi

Hu huuuuu!

Kaldığın yerden başlamak zordur, hatta yalandır çokca zaman. Taaa 2009'da havalar ısınınca gaza gelinmiş en son... Şimdi Eylül hem de 2010. Eylül zordur, belirsizdir, bitenlerin ''ohh'' sesleri arasında başlayacakların heyecanı vardır hep. En azından burada öyle. Ofis değişti, ekip değişti, rutin bambaşka, işlerin bi kısmı çok tanıdık bi kısmıysa çok yeni. Şimdi GÇB ofis 7,5 kişi. EVS'le gelen Anna Ahmet ve Nurey zaman zaman 100 senedir burdaymış gibi görüseler de en yenilerimiz. Okan Esin Nesli Burcu Yör(ük)
Onca zaman neler oldu yazsam kesin bi yerlerde kafam karışır sonra yazacaklarımı unuturum. Bazı faydalı siteler onerebilirim neler oluyor 4 duvar arasinda diye.

Burcu-Yörük ders başı yapmak üzere: Başlayınca bitiyor. Tabi bi de biten dökümanlar var.
Okan-Esin Kısa Dalga'ya gaz:Atölyeler başlıyor, yaz atölyeleri değerlendiriliyor, EVS için yeni projeler planlıyor, bol bol çalışma ziyaretlerine ev sahipliği yapıyor.
Nesli Adrese Büyüteç dökümantasyonu için sahaya çıkmayı beklerken yaşasın kütüphane hikayesi ve eğitimi peşinde. Bi de kısa kısa Kısa Dalga kitabı var.
Gençlik Çalışmaları Birimi
Kısa Dalga
Adrese Büyüteç
Yaşayan Kütüphane
Buradan birbirimizi guncellerken günlüğü yanlız bırakmamaya özen gösterelim. Bu sefer söz vermiyorum ''bundan sonra hep yazacağım'' diye. Söz verince olmuyor. Yaşamak lazım.

Sevgiler by kifoz

Hiç yorum yok: